Iso-Duct

Vurderer du å benytte pre-isolerte ventilasjonskanaler?

Vi er en ledende bedrift i Bergen med god kjennskap og erfaring med levering og montering av Iso-duct kanaler i alle former og størrelser.

Iso-Duct er en preisolert ventilasjonskanal. Fordelen med Iso-Duct er mange, noen av fordelene som kan nevnes er at du får en isolert og mantlet kanal i en og samme plate. Platene er kan fås med forskjellige overflater, men det mest vanlige er at platen er dekket med «hamret/preget» aluminium på innsiden og utsiden av platen. Tykkelsen på aluminiumen som ofte blir benyttet er 200 μm og 80μm. Innvendig har platene en skum/Polyuretan kjerne. Platene kommer i format på 4000x1200mm.

Kanalene er ypperlig i bruk dersom du for eksempel skal ha kjøling på luftbehandlingsanlegget hvor en gjerne har undertemperert tilluft, føringsvei for tilluftskanaler i kalde rom eller sjakter, inntak og avkast kanaler. Kanalene kan også monteres utvendig, en vil dermed slippe kostbar isolering og mantling av tradisjonelle ventilasjonskanaler. Aluminiumsoverflaten er motstandsdyktig mot korrosjon, og egner seg derfor meget godt til for eksempel svømmehaller hvor en er avhengig av kanaler som tåler aggressivt miljø.

KM Ventilasjon AS har alt nødvendig utstyr og kompetanse for å kunne produsere, levere og montere Iso-Duct kanaler til alle typer ventilasjonsanlegg.

Hvor kan Iso-Duct kanaler benyttes?

Fordeler ved å benytte Iso-Duct kanaler

Kontakt

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud eller befaring.